Volg en Like ons opĀ 

Hoe ging het eraan toe in Ysselsteyn? Het Beest vertelt:

Image
Marco, Dennie en Grad
Was leuk gister in de jera. Veel minderjarige meisjes en onvolwassen manschappen die de basisschool nog moesten afmaken. Al mijn op mijn mic standaard geplakte plectra waren voor het optreden al er vanaf gejat en Dennies hele voorraad stokken is door groupies afhandig gemaakt.
Tijdens het optreden vonden een paar dames (ze zeiden dat ze 21 waren dus het was legaal) het geil om op een blikken dienblad te slaan. Toen aan het einde van de avond de minderjarigen waren opgehaald door hun ouders bleken de mooiste dames aan mijn zijde te staan(of was dat alleen maar omdat de onvolwassen manschappen aan de andere kant waren gaan staan?)
Iedereen zong na enige aanmoediging uit volle borst mee,
Met 5 ladingen confetti / streamers was het podium nog nog nooit zo vol met rotzooi. omdat het plafond in de zaal lager was dan bij het podium, kwamen de shooters ook niet veel verder, helemaal niet die ik tegen mijn achterhoofd aan geschoten kreeg.
Ondanks meerdere verzoeken van het bloemen meisje en haar vriendinnen om de zaal in te komen, bleef RS met zijn huisgroupie in de kleedkamer hangen. En gaf ons nadien de schuld dat hij niet was gepijpt. hij was zo boos dat hij een flesje bier op de grond gooide en verbaasd was dat deze kapot ging.
MB's stem hield het redelijkuit door een knijpfles honing en een bevroren flesje buckleys (?) en bier, borrelnootjes, minimarsjes en broodjes ham en broodjes kaas, maar hij had al gegeten, dus hij hoefde niks van het patattenmeisje. Bennie heeft deze organisatie dame die dus de patatten ook van patatten had voorzien enkele zoentjes gegeven toen we weg gingen. En er was Cassis (vandaar de kusjes?)!