Volg en Like ons opĀ 

Image12 augustus 2009, van uw verslaggever Het hooge Noorden, dat is voor de prinsen uit het zwoele Zuiden een pot rijden. Maar dat hebben de Patatje Metalaars graag over om hun noordlijke fans tevreden te stellen. En alsmede groupies en fans uit de rest van het land. En ach, hoe zal ik het zeggen? Het werd weer legendarisch. Midden toen het spookuur aan de gang was (voor de onwetenden: spookuur is van twaalf uur 's nachts tot 1 uur 's nachts. Maar dan ligt u, websurfer en Patatje Metalfan kostelijk te zuipen, dus dat zou u niet weten) begonnen de Patatjes met hun secuur geplande gevangenneming van de harten van de Jubbega'enaren.
Het wordt allemaal weer veel te ingewikkeld, vindt u ook niet, kostelijk zuipende websurfer?
Ik begin opnieuw.
Zondagochtend, vroeg in de... ochtend dus. Het dauw parelt op de grassprieten die de tred van de met modder bespikkelde boerenlaarzen hebben weten te ontwijken. Uit de verte klinken... Neenneenneen!
Het was een topavond. Er werd gerockt, gezweet, bier gezopen en groupies bepoteld. Chicks vielen in katzwijm, heren renden naar huis om hun eigen gitaar aan stukken te slaan, kwamen alras weerom om de rest van hun in gering aantal aanwezige hersencellen weg te zuipen. E pluribus unum. E nomine patris, et filii et spiritus sancti.
En zo staan de zaken ervoor.

fotoken: www.priscillabuijsen.nl