Volg en Like ons opĀ 

Image
RS houdt ervan als iemand in zijn tietje knijpt
Groenlo, 2 januari 2010. Van uw verslaggever.
Rob Halford zingt weleens over Metalen Goden, dewelke dan grote stalen robots zijn die de mensen niet welgezind zijn. Zij marcheren door de straat en slepen hun ijzeren voeten voort. Zo is het! Marco Borsatan zingt dan weleens over een deerne die Suzanne heet en die na een onfortuinlijk geplaatst telefoontje niet meer op diens avances wenst in te gaan, terwijl de avond eerst wel de goede kant leek op te gaan. Dit lijkt op het eerste gezicht niet zoveel met elkaar van doen te hebben maar de waarheid is anders. Patatje Metal smeedt zo flip flap flops rock-klassiekers (Metal Gods) tesamen met nederpopklassiekers (Suzanne). En dat niet een keer, maar veel keren achter elkaar. En dat tesamen met veel rook en vuur is de Patatje Metalshow. En deze is mooi niet te evenaren.
In Groenlo, want uw Kroniekschrijver begint hier met een lange introductie die eigenlijk overbodig is, want dit weten jullie ook wel, was het weer stevig rocken.
Ook stevig rocken - ik moet wel bij het begin beginnen - kunnen de jongens van AC/Dixi. Samen met deze rock&lol-honden en nog een plaatjesdraaier, varen de patatjes onder de vlag MEGA ROCK FEEST. Dus zo'n avond was het heden. Dus de AC/Dixi jongens deden ook een aardige rock-duit in het zakje. Zij komen zelf uit Groenlo. Och jede ik krijg een onvoldoende van de website-juf, zo'n onsamenhangend verhaal. Maar u snapt: U had erbij moeten zijn!
Er volgt in ieder geval nog een herkansing van het MEGA ROCK FEEST in Nieuwendijk.