Volg en Like ons opĀ 

ImageDronten 4 juni 2010, van uw verslaggever. Hollandsche Meesters. Als je dat hoort dan denk je misschien aan schilders die prachtige wolkenpartijen schilderen, maar tegenwoordig staan de zaken er anders voor. Sinds Patatje Metal ten tonele verscheen zijn die verfsprietsers vergeten en dient de titel "Hollandsche Meesters" op de Patatjes van Metaal te slaan.
Niemand kan de Hollandsche hits beter en krachtiger vertolken dan zij. In Dronten was het weer zo ver. Van de Christelijke Agrarische Hogeschool hadden ze een fraaie tent opgezet midden in het bos en de Patatjes gevraagd een toffe show ten beste te geven. Ze hadden deze site gelezen en voor de zekerheid 10 man security aangesteld, die daar breedgeschouderd en op legerlaarzen rondstiefelden.
Toen de Patatjes de aanvang namen was de zaal zo goed als leeg, maar na de eerste tonen liep de zaal langzamerhand vol. En wat waren ze in Dronten in vorm. Het geluid was mooi uitgebalanceerd en de show was strakker dan strak. Dennie's stampende drums tesamen met Nico's precieze baspartij legden de ultieme basis. Rammstein Shaffy en Het Beest wisselden krachtige slagpartijen af met geïnspireerde solo's.Image En dit muzikale canvas werd door Marco Borsatan ingevuld met krachtige zang. Dit alles werd omlijst door een kleurrijke lichtshow en special effects.
En zo doen de echte Hollandsche Meesters het. Na de show was het plezier nog niet voorbij, want de Drontsche studentes buitelden over elkaar heen om een praatje te maken met die stoere rockers en het liefst wilden ze verkering. Of anderszins van dienst zijn met een liefdekundige gunst. Iedereen werd van vrouwelijke aandacht bedient, maar de meeste chicks renden - en zo is het altijd - achter Rammstein Shaffy aan. Zijn het zijn laarzen...? Is het zijn lach?

(foto's verzorgd door www.priscillabuijsen.nl)